Antena Căutare

Bravo, tată! Rezumat episodul 10, sezonul 2, din 21 aprilie. Cei patru tătici își doresc să devină bărbați adevărați

În al zecelea episod din 21 aprilie, telespectatorii au putut urmări cum Flavius, Mario, Emil și Gioni își doresc să devină bărbați în adevăratul sens al cuvântului. Ce se mai întâmplă cu tăticii se vede în cadrul celor mai noi episoade ale serialului de pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Bravo, tată! Rezumat episodul 10, sezonul 2, din 21 aprilie. Cei patru tătici își doresc să devină bărbați adevărați Galerie
Bravo, tată! Rezumat episodul 10, sezonul 2, din 21 aprilie. Cei patru tătici își doresc să devină bărbați adevărați | Antena 1

În al zecelea episod Bravo, tată! difuzat pe 21 aprilie, telespectatorii au avut ocazia de a urmări îndeaproape cum cei patru tătici ajung din nou la secția de poliție. Ce se întâmplă cu tăticii se vede în fiecare duminică, de la 23:00, în serialul Bravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Bravo, tată! Rezumat episodul 9, sezonul 2, din 14 aprilie. Tăticii merg în camping cu copiii

Bravo, tată!, rezumat episodul 10, din 21 aprilie. Tăticii ajung din nou la secția de poliție

Aflați în mașină, cei patru tătici fac un mic accident, din cauza lui Gioni care era la volan și care a fost atent la colanții unei femei, în loc să aibă grijă să conducă. Imediat după ce s-au dat jos din mașină, Mario, Gioni, Flavius și Emil au început să strige la bărbatul din mașina pe care au lovit-o cu mulți nervi să se dea jos mai repede.

Cu toate acestea, Gioni și ceilalți 3 tătici au lăsat-o mai moale după ce au văzut că bărbatul care a coborât din mașină era cu mult mai înalt decât ei și mult mai bine făcut. De teamă, Gioni și-a cerut scuze pentru ce a făcut și au plecat la secția de poliție.

În timp ce așteptau ca o domnișoară polițist să le preia cazul, un alt bărbat nervos din cauza așteptării ia atitudine și se duce direct la ea pentru a-i rezolva problema cât mai repede.

Tăticii impresionați de felul în care a reușit să o motiveze pe domnișoara polițist să îi preia cazul, aceștia se duc să îi ceară sfatul bărbatului cu care, aparent, au mai avut de a-face în trecut.

„Noi v-am văzut mai devreme înăuntru și ni se pare că v-ați descurcat extraordinar. Ne gândeam dacă ne puteți învăța și pe noi niște trucuri să fim mai bărbați” spune Flavius politicos.

„Te plătim să ne antrenezi” completează Gioni care tocmai a fost lipit de capotă cu mâinile la spate de bărbatul care în urmă cu ceva timp le-a furat mașina și i-a lăsat dezbrăcați în camp.

Citește și: Bravo, tată! Rezumat episodul 8, sezonul 2, din 7 aprilie. Lucky Boys filmează un videoclip pentru piesa lor

Bravo, tată!, rezumat episodul 10, din 21 aprilie. Tăticii se antrenează să devină bărbați în adevăratul sens al cuvântului

Flavius ia totul în serios și începe să facă exerciții acasă în fața oglinzii ridicând bidoane de apă pentru a-și antrena mușchii. Totodată, începe să aibă o atitudine mai autoritară în fața fetelor pe care le trimite să facă teme într-un mod în care nu a mai reușit să o facă până acum.

„Cristina, eu am plecat să redevin bărbat. Nu știu când o să mă întorc. Poate mai târziu. Poate niciodată. Dar cel mai probabil puțin mai pe seară

Te sun de la magazin să te întreb dacă vrei ceva.

Al tău, Flavius.” este mesajul pe care tăticul îl scrie pe o hârtie pe frigider pentru a o avertiza pe Cristina de transformarea lui.

Gioni, de asemenea, este din ce în ce mai motivat să devină bărbat după ce o femeie mai plinuță îi spune că el nu este genul ei și că este atrasă de bărbații, mai bărbați.

Cei patru tătici se întâlnesc într-o sală sportivă cu Cefalosul, bărbatul care s-a decis să îi antreneze, pentru a lua lecții de bărbăție și încep cu o serie de flotări pe care nu sunt în stare să le facă.

Cefalosul le dă un exercițiu de imaginație prin care aceștia ar trebui să se ia de manechinul de box pentru că au fost loviți de cineva.

Flavius și Emil o dau în bară total, dar Mario și Gioni au dat dovadă de puțin mai multă bărbăție lovind manechinul cu multă putere cu pumnii și picioarele.

Următoarea etapă de antrenament este reprezentată de a alerga pe loc în timp ce primesc lovituri cu mingii de tenis și spun alfabetul.

Extenuat, Gioni pleacă spre casă, lăsându-i pe ceilalți tătici să continue.

Rămași în sala de sport pentru antrenamente, Cefalosul îi îndeamnă să intre în ring pentru a se lupta cu adevărat, dar Emil și Mario se sustrag repede. Astfel, Flavius devine singurul bărbat care nu s-a dat înapoi de la o luptă bine organizată.

Citește și: Bravo, tată! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys într-o nouă variantă

Intrat în ring, Flavius este încurajat de băieții de pe margine, în timp ce Mario îl filmează, iar Gioni vine să le atragă atenția cu privire la meci pentru că a aflat că este aranjat ca el să câștige.

Astfel, Flavius ia decizia de a se lăsa bătut, chiar dacă avea toate șansele să câștige lupta.

Bravo, tată!, rezumat episodul 10, din 21 aprilie. Gioni se reîntâlnește cu femeia care i-a dat de înțeles că nu este bărbat

În drum spre casă, Gioni se revede cu cea care l-a jignit de dimineață , spunându-i că ei îi plac bărbații adevărați.

„Tu pe mine mă urmărești, deci tu ne te poți abține. Recunoaște!” îi spune Gioni încrezător.

Femeia îi spulberă visul, dar Gioni începe să-i explice unde a fost.

„Tu n-ai puțin timp liber să mergi cu mine să bem o cafea? Eu pe tine nu te cred. Eu nu cred ce mi-ai spus tu, că ție nu îți place de mine” insistă bărbatul.

Femeia îl refuză, spunându-i că oricum are prieten, iar Gioni rămâne fără cuvinte și surprins.

După ce s-a urcat în mașină, pregătit să plece acasă, bărbatul are un șoc atunci când o femeie pe femie că se sărută cu Cefalosul care tocmai îl antrenase.

Bravo, tată!, rezumat episodul 10, din 21 aprilie. Letiția vrea să devină soția lui Petrică, iar bărbatul îi cere ajutorul romanticului Toma

Letiția s-a săturat să aștepte cererea în căsătorie de la Petrică și începe să îi bată din ce în ce mai multe aproporui cu privire la acest aspect. Dana este extrem de nervoasă din acest motiv, pentru că averea tatălui ei nu va mai putea ajunge în totalitate la nepoți.

Toma care dă dovadă de mult romantism este primul de la care Petrică cere ajutor pentru ca bărbatul să îi poată face o surpriză lui Leti.

Totuși, Petrică se grăbește puțin și îi cumpără un studio de yoga lui Leti pe care decide să îl prezinte pentru prima dată lui Toma, care rămâne în șoc, știind cea mai mare frică a Danei, și anume, de a nu avea loc un astfel de eveniment.

În scurt timp, ajunge și Leti la fața locului, legată la ochi de Petrică pentru a putea duce surpriza până la capăt.

„Petrică, mi-ai făcut abonament?” strigă femeia uimită de tot ce vede, dar fără să se gândească o secundă că acel studio ar putea fi al ei cu totul.

În tot acest timp, Petrică încearcă să-și găsească cuvintele, explicând-i că îi place lumea ei. Pentru că știe că femeii îi plac porumbeii, acesta i-a cumpărat și câteva păsări albe, pe care le eliberează. Totul are o întorsătură neașteptată atunci când porumbeii zboară direct într-un ventilator pornit.

Întorși acasă, Petrică, Leti și Toma îi surprind pe Dana și Mario care discutau. Petrică este extrem de supărat crezând că lui Leti nu i-a plăcut surpriza, iar deși o cere pentru a doua oară în căsătorie într-o singură zi, femeia îl refuză în fața tuturor.

Despre serialul Bravo, tată!, disponibil pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Bravo, tată! este un serial de comedie ce îi are ca protagonişti pe Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. În fiecare duminică de la 20:00, Antena 1 îi invită pe telespectatori la o porție copioasă de râs și voie bună, sub sloganul: „Aștia suntem, atâta putem!”

Patru bărbați din medii complet diferite devin prieteni prin prisma grădiniței pe care copiii lor o frecventează: un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații.

Noul serial de comedie marca Antena 1 aduce în fața telespectorilor nume îndrăgite din teatru, film și televiziune, într-o poveste concentrată în jurul a patru tătici care provin din lumi complet diferite, dar care se împrietenesc prin intermediul copiilor.

Cum ajung să treacă împreună prin tot felul de întâmplări și situații un fost artist devenit influencer, un văduv intelectual, un casnic întreținut și un băiat de modă veche, ce încă mai comercializează haine și parfumuri din portbagaj, telespectatorii vor afla urmărind, în fiecare duminică, de la 20:00, serialulBravo, tată!, difuzat la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

După serial, AntenaPLAY îi invită pe telespectatori să pășească în culisele serialului cu o producție exclusivă, „Bravo, tată! Making of”, unde actorii și echipa implicată oferă informații exclusive din spatele camerelor de filmat.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x