MIERCURI, 30 MARTIE 2016

Marți seară, când emisiunea a fost lider de audiență, s-au încheiat preselecțiile „Chefi la cuțite”

Ultima ediție de preselecții „Chefi la cuțite” a fost lider de audiență și a adus în fața chefilor ultimele cuțite împărțite celor care merg mai departe. Emisiunea a fost marți seară, 29 martie, lider de piață în intervalul său de difuzare (20.30-22.58), cu o audiență medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 9,3 puncte de rating și 21,6 % cota de piață. Aproape 2 milioane de români la nivelul întregii țări au urmărit show-ul în minutul de maximă audiență de la 21.44.

Ultimele emoții s-au risipit aseară la „Chefi la cuțite”, ultimele farfurii au fost degustate și ultimele voturi împărțite. Jurații au avut parte de personaje neașteptate, de platinguri sofisticate și multe surprize în farfurie. O profesoară de religie din Brăila i-a convins că paella ei merită cuțitele, un bucătar din Sibiu, cu o experiență de invidiat în străinătate și care visează să schimbe fața gastronomiei românești, i-a impresionat pe chefi cu un desert îndelung lucrat și studiat, în vreme ce o bucătăreasă amatoare a demonstrat că iubirea pentru mâncare și talentul în bucătărie nu au vârstă.

De săptămâna viitoare, toți concurenții care au trecut de preselecții vor intra în Bootcamp. Fiecare va trebui să arate cât de bine stăpânește tehnica în bucătărie, cât de rapid este la cratiță și cât de inventiv în fața platingului. Rețete și probe alese de cei trei chefi vor strange și mai mult rândurile și vor aduce eliminări.   

Sursa: Kantar Media         

Copyright: ARMADATA S.R.L.         

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All Urban si National          

Perioada 29 martie 2016                

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu! Vezi regulamentul aici!

COMENTARII

STIRI

Pui crispy, mai ceva ca la fast food! Rețeta preferată e gata de îndată!

acum 1 zile

Îți place puiul crocant pe care îl găsești la restaurantele de tip fast food? Acum poți prepara totul la tine acasă!

STIRI

O farfurie de tăiței de casă a fost regina serii la „Chefi la cuțite”! Un alt concurent a părăsit competiția!

acum 1 zile

Gustul copilăriei a trezit multe amintiri luni seară la „Chefi la cuțite”. Proba confruntării, care a avut drept temă realizarea unui preparat care amintește chefilor de propria copilărie, a adus o răsturnare de situație: echipa lui chef Florin, rămasă în luptă cu numai doi oameni, a învins ehipele chefilor Bontea și Scărlătescu, cu un fel pe cât de simplu, pe atât de apreciat – tăței de casă cu scorțișoară și nucă.

STIRI

Rețetă de sezon! Înghețată din căpșune, preparată în doar cinci minute! E vremea să surprinzi pe toată lumea!

acum 1 zile

Căpșunele ne plac atât de mult, iar sezonul lor este în toi! Piețele sunt pline de fructele care ne răsfață papilele gustative! Tocmai de aceea, ar fi bine să profiți de această perioadă! O înghețată preparată după o rețetă simplă te va ajuta să fii în centrul atenției și să te încrezi în calitățile tale de gospodină desăvârșită!

STIRI

„E imposibil”! Nimeni nu se aștepta la așa ceva! Un alt concurent părăsește competiția!

acum 1 zile

O nouă bătălie cruntă s-a dat la „Chefi la cuțite” și doar cei mai puternici au reușit să supraviețuiască și să meargă mai departe în concurs!

STIRI

Nu te pui cu familia când vine vorba de mâncare! Ce echipă s-a descurcat cel mai bine în bucătărie?

acum 1 zile

De data aceasta, echipa neagră condusă de Florin Dumitrescu a primit cele mai multe voturi, așa că a scăpat de duel!

Best of Coana Mița
Top Stiri
Retete
Video
Echipa Chef Florin Dumitrescu
Echipa Chef Catalin Scarlatescu
Echipa Chef Sorin Bontea