DUMINICA, 27 MARTIE 2016

Lecții de portugheză, japoneză și… oltenească la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.

Pe măsură ce prima etapă a emisiunii se apropie de final, cei trei chefi vor să fie cât mai siguri că prin alegerile pe care le fac își măresc șansele de a câștiga această competiție. 

Are acasă peste 200 de medalii și diplome câștigate la concursurile de karate, dar speră să obțină centura neagră în bucătăria de la „Chefi la cuțite”: mult râvnitul cuțit cu care își va putea croi drum mai departe în concurs. Cum arată tânara, cu ce s-a mai ocupat și dacă reușește să-i convingă pe cei trei chefi că are sarea și piperul necesare unei astfel de competiții, luni, de la 20:30, la Antena 1. 

Concurenți pasionați de gătit se aventurează să pregătească preparate care mai de care mai îndrăznețe, menite să cucerească papilele gustative extrem de pretențioase ale juriului. Tocmai de aceea, mulți dintre ei își vor lăsa experiența de viață să-și pună amprenta pe farfuriile pregătite, iar asta va duce la un schimb savuros de replici între concurenți și jurați. Luni, la „Chefi la cuțite”, telespectatorii vor avea parte de scurte lecții de portugheză, japoneză, dar și ceva neaoș: oltenească. Pentru că se întinde la povești cu o concurentă care a trăit în Japonia vreme de șapte ani, chef Cătălin Scărlătescu își determină colegii de pupitru să plece din platou, sătui de amintirile pe care le tot deapănă. „Nu-l mai suport. Zici că-i Aristide Buhoiu”, îi spune Sorin Bontea, în timp ce se îndepărtează de el. „E lăsat de la Ion Creangă”, continuă Sorin, în aceeași notă glumeață. 

Ghicitul în farfuriile de sub capace creează noi momente extrem de amuzante. Pentru că se întâmplă ca chef Bontea să nimerească de mai multe ori misteriosul preparat, Florin și Cătălin încep să creadă că cineva din echipă îi suflă ce urmează să guste. „Ia, SMS-urile la control”, îi cere Florin. Cum reacționează Sorin, luni, de la 20:30, la Antena 1. 

Cine îi pune gând rău danturii lui chef Scăltătescu, dar și cine îl face să exclame: „O tâmpenie mai mare n-am văzut, dar mi-a plăcut”, noi povești de viață impresionante, noi dueluri în familie și mulți oameni care au făcut din gătitul cu pasiune un stil de viață, în cea de-a șaptea ediție a show-ului „Chefi la cuțite”.

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu! Vezi regulamentul aici!

COMENTARII

STIRI

Chef Florin Dumitrescu se ține de glume! „Am găsit un animal și nu știu cum să îl gătesc...”

acum 5 zile

Se pare că chef Florin Dumitrescu se ține mereu de șotii, mai ales acum, când au loc filmările pentru cel de-al doilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”!

STIRI

Surprizele s-au ținut lanț la platoul „Chefi la cuțite” de ziua lui Cătălin Scărlătescu! Ce s-a petrecut, mai exact?

acum 6 zile

Pe 20 iulie, Cătălin Scărlătescu și-a serbat ziua de naștere chiar la locul de muncă. Pentru că filmările pentru noul sezon „Chefi la cuțite” de la Antena 1 sunt în toi, juratul a fost sărbătorit chiar la platoul de filmare, cu multe momente frumoase puse la cale fie de echipa de producție, fie de prietenii acestuia.

STIRI

Cum arată soția lui chef Florin Dumitrescu! E blondă, e frumoasă și ea e stăpână în bucătărie acasă!

acum 6 zile

Toți îl știu pe chef Florin Dumitrescu, mai ales pentru pretențiile sale ridicate atunci când vine vorba de bucătărie.

STIRI

Chef Cătălin Scărlătescu e teribil de supărat! Ce anume l-a enervat atât de tare la colegul său?

acum 7 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a primit de ziua lui cel mai neașteptat cadou! Fanii au râs cu lacrimi când au văzut!

STIRI

Chef Cătălin Scărlătescu a primit de ziua lui cel mai neașteptat cadou! Fanii au râs cu lacrimi când au văzut!

acum 7 zile

Chef Cătălin Scărlătescu și-a uimit fanii cu ultima postare de pe rețeaua sa de socializare.

Best of Coana Mița
Top Stiri
Retete
Video
Echipa Chef Florin Dumitrescu
Echipa Chef Catalin Scarlatescu
Echipa Chef Sorin Bontea