DUMINICA, 27 MARTIE 2016

Lecții de portugheză, japoneză și… oltenească la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea își ascut cuțitele, dar și replicile în cea de-a șaptea ediție de preselecții pentru show-ul culinar „Chefi la cuțite”, care va fi difuzată de Antena 1 luni, 28 martie, de la 20:30.

Pe măsură ce prima etapă a emisiunii se apropie de final, cei trei chefi vor să fie cât mai siguri că prin alegerile pe care le fac își măresc șansele de a câștiga această competiție. 

Are acasă peste 200 de medalii și diplome câștigate la concursurile de karate, dar speră să obțină centura neagră în bucătăria de la „Chefi la cuțite”: mult râvnitul cuțit cu care își va putea croi drum mai departe în concurs. Cum arată tânara, cu ce s-a mai ocupat și dacă reușește să-i convingă pe cei trei chefi că are sarea și piperul necesare unei astfel de competiții, luni, de la 20:30, la Antena 1. 

Concurenți pasionați de gătit se aventurează să pregătească preparate care mai de care mai îndrăznețe, menite să cucerească papilele gustative extrem de pretențioase ale juriului. Tocmai de aceea, mulți dintre ei își vor lăsa experiența de viață să-și pună amprenta pe farfuriile pregătite, iar asta va duce la un schimb savuros de replici între concurenți și jurați. Luni, la „Chefi la cuțite”, telespectatorii vor avea parte de scurte lecții de portugheză, japoneză, dar și ceva neaoș: oltenească. Pentru că se întinde la povești cu o concurentă care a trăit în Japonia vreme de șapte ani, chef Cătălin Scărlătescu își determină colegii de pupitru să plece din platou, sătui de amintirile pe care le tot deapănă. „Nu-l mai suport. Zici că-i Aristide Buhoiu”, îi spune Sorin Bontea, în timp ce se îndepărtează de el. „E lăsat de la Ion Creangă”, continuă Sorin, în aceeași notă glumeață. 

Ghicitul în farfuriile de sub capace creează noi momente extrem de amuzante. Pentru că se întâmplă ca chef Bontea să nimerească de mai multe ori misteriosul preparat, Florin și Cătălin încep să creadă că cineva din echipă îi suflă ce urmează să guste. „Ia, SMS-urile la control”, îi cere Florin. Cum reacționează Sorin, luni, de la 20:30, la Antena 1. 

Cine îi pune gând rău danturii lui chef Scăltătescu, dar și cine îl face să exclame: „O tâmpenie mai mare n-am văzut, dar mi-a plăcut”, noi povești de viață impresionante, noi dueluri în familie și mulți oameni care au făcut din gătitul cu pasiune un stil de viață, în cea de-a șaptea ediție a show-ului „Chefi la cuțite”.

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu! Vezi regulamentul aici!

COMENTARII

STIRI

Truc de milioane ca să te răcorești pe timpul verii! Tot ce ai de făcut este să faci o gaură mică într-un pepene și vei vedea magia! (VIDEO)

acum 16 ore

A venit vara și toată lumea încearcă să găsească metode de a se răcori.

STIRI

Cel mai ciudat restaurant din lume! Mănânci burgeri gratis toată viața, dacă accepți să faci un gest simplu!

acum 16 ore

Există un loc unde pasionații de burgeri și-ar dori să meargă mereu. Iar motivul este cât se poate de simplu.

STIRI

Gina Pistol a mers aproape 1000 de kilometri pe jos pe El Camino!

acum 3 zile

Gina Pistol a renunțat la tocuri și confort pentru o expediție la care visa de ani de zile: un pelerinaj pe El Camino, străbătut pe jos și care i-a pus la încercare rezistența fizică și psihică preț de aproape 1000 de kilometri.

STIRI

Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri picante despre relația sa cu femeile! Fanilor nu le-a venit să creadă!

acum 13 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a circulat în toată lumea pentru a descoperi rețete și gusturi noi și și-a dat seama de un singur lucru: că mai are multe lucruri de învățat, dar și că are multă disponibilitate pentru acest lucru, căci îi place să muncească foarte mult.

Best of Coana Mița
Top Stiri
Retete
Video
Echipa Chef Florin Dumitrescu
Echipa Chef Catalin Scarlatescu
Echipa Chef Sorin Bontea