MIERCURI, 30 MARTIE 2016

Faci des friptură? Chef Sorin Bontea îți spune greșeala pe care o faci de fiecare dată

Ce este mai simplu decât să faci o friptură atunci când ajungi obosit acasă? Pe lângă faptul că nu necesită un timp îndelungat de preparare, carnea prăjită este și foarte gustoasă, mai ales lângă o porție generoasă de cartofi prăjiți. 

Chefii îți spun ce greșeli faci în bucătărie fără să-ți dai seama

Chef Sorin Bontea: ”Sunt multe. De la sărarea cărnii înainte de a fi gătită, până la congelarea cărnii (românii cumpără carne proaspată și o congelează, când ar putea cumpăra mai puțină, tocmai pentru a o găti mereu proaspătă). De asemenea, gospodinele obișnuiesc să gătească în cantități mari care să ajungă pentru câteva zile. În opinia mea mâncarea proaspătă este mult mai bună. Dacă gătești zilnic sau o dată la două zile te poți bucura de o alimentație mai variată, mai echilibrată”.

Chef Florin Dumitrescu: ”Românii nu prea gătesc acasă cu unt, care dă o savoare specială mâncărurilor. Și au prostul obicei de a lega sosurile cu făină, de a face răntașuri”.

Chef Cătălin Scărlătescu: ”Vorbim de bucătăria de acasă, să ne înțelegem. Așadar, nu se folosesc cuțite adecvate, peștele de regulă este gătit cu mujdei și mămăligă (opțiunile sunt infinit mai multe, mai variate și mai gustoase), condimentele sunt puține”.

Acum, că știți secretele celor mai iubiți chefi din România, cu siguranță mâncărurile voastre vor avea alt gust.

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu! Vezi regulamentul aici!

COMENTARII

STIRI

Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri picante despre relația sa cu femeile! Fanilor nu le-a venit să creadă!

acum 8 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a circulat în toată lumea pentru a descoperi rețete și gusturi noi și și-a dat seama de un singur lucru: că mai are multe lucruri de învățat, dar și că are multă disponibilitate pentru acest lucru, căci îi place să muncească foarte mult.

STIRI

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au livrat telespectatorilor preparatele gătite în finala „Chefi la cuțite”

acum 15 zile

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au fost protagoniștii unei campanii în premieră în rândul show-urilor culinare din România. Câștigătorii campaniei Chef Delivery au primit acasă, in timp ce finala era difuzată la televizor, pe Antena1, preparatele pe care le vedeau în timp real.

STIRI

Cristian Șerb, primul interviu alături de chef Sorin Bontea, după ce a câștigat marele premiu la "Chefi la cuțite": "Mi-a fost frică de mine!"

acum 17 zile

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

STIRI

Cristi Șerb este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ultima ediție a fost de-a dreptul incendiară!

acum 17 zile

Marți seară concursul culinar de la Antena 1 și-a desemnat câștigătorul. Cristi Șerb, din echipa gri condusă de chef Sorin Bontea, a câștigat marele trofeu al emisiunii „Chefi la cuțite” și premiul de 30.000 de euro.

Best of Coana Mița
Top Stiri
Retete
Video
Echipa Chef Florin Dumitrescu
Echipa Chef Catalin Scarlatescu
Echipa Chef Sorin Bontea