MARTI, 29 MARTIE 2016

„Cine n-are bani de carusel mai bine vine aici, că senzațiile sunt aceleași”! Mihnea l-a enervat pe chef Dumitrescu și a stârnit o adevărată revoltă!

 Mihnea Zaharia are 22 de ani și este din București. Este operator de date, dar bucătărie a rămas marea sa pasiune.

Este singur la părinți și spune că a avut o copilărie frumoasă.

„Mereu când făceam vreo prostie la școală trebuie să fac ceva de mâncare sau măcar o prăjitură. După un timp, s-au prins părinții cum stă treaba”

Pentru a-i impresiona pe chefi, concurentul a decis să gătească vită în sos de ciocolată cu piure de năut.

„Pasiunea mea pentru gătit este o moștenire genetică, bunicul meu a fost bucătar”

Momentul adevărului a venit, iar Mihnea așteaptă cu sufletul la gură deznodământul.

„E o senzație nasoală când știi că o să te taie chefii. Cine n-are bani de carusel, mai bine vine aici, că senzațiile sunt aceleași”, a spus concurentul cu sufletul la gură.

Din păcate, Mihnea nu a reușit să meargă mai departe în concurs.

 Află aici rețeta de vită cu sos de ciocolată!

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu! Vezi regulamentul aici!

COMENTARII

STIRI

Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri picante despre relația sa cu femeile! Fanilor nu le-a venit să creadă!

acum 9 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a circulat în toată lumea pentru a descoperi rețete și gusturi noi și și-a dat seama de un singur lucru: că mai are multe lucruri de învățat, dar și că are multă disponibilitate pentru acest lucru, căci îi place să muncească foarte mult.

STIRI

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au livrat telespectatorilor preparatele gătite în finala „Chefi la cuțite”

acum 16 zile

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au fost protagoniștii unei campanii în premieră în rândul show-urilor culinare din România. Câștigătorii campaniei Chef Delivery au primit acasă, in timp ce finala era difuzată la televizor, pe Antena1, preparatele pe care le vedeau în timp real.

STIRI

Cristian Șerb, primul interviu alături de chef Sorin Bontea, după ce a câștigat marele premiu la "Chefi la cuțite": "Mi-a fost frică de mine!"

acum 18 zile

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

STIRI

Cristi Șerb este câștigătorul emisiunii „Chefi la cuțite”! Ultima ediție a fost de-a dreptul incendiară!

acum 18 zile

Marți seară concursul culinar de la Antena 1 și-a desemnat câștigătorul. Cristi Șerb, din echipa gri condusă de chef Sorin Bontea, a câștigat marele trofeu al emisiunii „Chefi la cuțite” și premiul de 30.000 de euro.

Best of Coana Mița
Top Stiri
Retete
Video
Echipa Chef Florin Dumitrescu
Echipa Chef Catalin Scarlatescu
Echipa Chef Sorin Bontea