MARTI, 29 MARTIE 2016

„Chef, sunt îndrăgostită de dumneata, dar ce știi tu”! Adriana, cea mai savuroasă concurentă, a făcut senzație! „Sunt în stare să-mi vând sufletul diavolului”

Obrăcaru Adriana vine tocmai de la Constanța pentru a demonstra chefilor că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bucătar de renume.

Are 38 de ani și lucrează ca bucătar. Spune că înainte gătea doar pentru familie. Apoi, după ce a participat la un concurs culinar, a decis că este cazul să facă o școală de specialitate și să obțină o diplomă.

A devenit bucătar, iar pasiunea s-a transformat astfel în meserie.

Pentru a-i impresiona pe chefi, Adriana a decis să pregătească creveți în sos de unt.

„Sunt în stare să îmi vând sufletul diavolului pentru băieții mei”, spune aceasta despre soțul și copiii săi.

Povestea de dragoste dintre ea și partenerul ei de viață este de-a dreptul savuroasă!

Totuși, emoțiile încep să apară, căci Adriana a avut parte de ghinion în bucătărie. Totuși, speră că îi va impresiona pe chefi.

Și iată că a venit și momentul adevărului! Bontea și Florin Dumitrescu au început să facă supoziții, iar Scărlătescu a fost sincer:

„Eu cred că e cineva îndrăgostit de bucătăria din Franța”

Iar replica concurentei a fost demențială:

„Chef, sunt îndrăgostită de dumneata, dar ce știi tu...”

Și iată că Adriana a reușit să meargă mai departe în concurs!

Găsește aici rețeta de creveți cu sos de unt!

Descarca aplicatia și poți avea șansa de a câștiga un premiu la care nici nu te-ai gândit până acum, chiar de la chef-ul tău preferat.

https://itunes.apple.com/us/app/chefi-la-cutite/id1086945994

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.mready.chefilacutite

Răspunde corect la cele trei întrebări ale quiz-ului si vei intra intra automat în tragerea la sorți pentru premiile săptămânale, vouchere de 100 RON oferite de LIDL, sponsorul principal al emisiunii Chefi la cuțite.

Marele premiu este un curs de gătit GRATUIT alaturi de Chef Florin Dumitrescu! Vezi regulamentul aici!

COMENTARII

STIRI

Gina Pistol a mers aproape 1000 de kilometri pe jos pe El Camino!

acum 2 zile

Gina Pistol a renunțat la tocuri și confort pentru o expediție la care visa de ani de zile: un pelerinaj pe El Camino, străbătut pe jos și care i-a pus la încercare rezistența fizică și psihică preț de aproape 1000 de kilometri.

STIRI

Chef Cătălin Scărlătescu face dezvăluiri picante despre relația sa cu femeile! Fanilor nu le-a venit să creadă!

acum 12 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a circulat în toată lumea pentru a descoperi rețete și gusturi noi și și-a dat seama de un singur lucru: că mai are multe lucruri de învățat, dar și că are multă disponibilitate pentru acest lucru, căci îi place să muncească foarte mult.

STIRI

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au livrat telespectatorilor preparatele gătite în finala „Chefi la cuțite”

acum 19 zile

Chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea au fost protagoniștii unei campanii în premieră în rândul show-urilor culinare din România. Câștigătorii campaniei Chef Delivery au primit acasă, in timp ce finala era difuzată la televizor, pe Antena1, preparatele pe care le vedeau în timp real.

STIRI

Cristian Șerb, primul interviu alături de chef Sorin Bontea, după ce a câștigat marele premiu la "Chefi la cuțite": "Mi-a fost frică de mine!"

acum 21 zile

Cei mai buni bucătari din România au decis marele câștigător "Chefi la cutițe". Echipa lui Sorin Bontea a ieșit învingătoare. Cristian Șerb a luat cei 30 de mii de euro.

Best of Coana Mița
Top Stiri
Retete
Video
Echipa Chef Florin Dumitrescu
Echipa Chef Catalin Scarlatescu
Echipa Chef Sorin Bontea